XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur att transportera en bil Cross-Country


Om du är i mitten av flytta över hela landet, att få alla dina tillhörigheter till din nya gård kan verka överväldigande. Du kommer sannolikt att investera i en flyttbil för alla dina tillhörigheter. Efter att investera i lastbilen, är den enda andra hinder i vägen för din lyckat drag räkna ut hur man får bilen längdåkning. Lyckligtvis har du några alternativ när det gäller att transportera en bil.

Instruktioner

Leverans din bil

1 Hitta en bil-rederiet och hyra dem för att transportera bilen längdåkning. Car-rederier transportfordon på godståg eller på långtradare. Ditt beslut kan ändras beroende på var du flyttar till, så du bör undersöka både långdistans alternativ. Movecars.com har en stor katalog av bil-rederier över hela USA.

2 Rengör bilen innan du skickar det eftersom du lämnar det i händerna på andra. Även om du troligtvis kommer att ha försäkring för transport, inte lämna några värdesaker i bilen som kan bli stulen.

3 Ta bilen till rederiet och ta reda på drop-off. Ta ner alla avsändarens information, inklusive där bilen är som släpps och vem du kan kontakta om det finns några problem.

Att köra din bil Cross-Country

4 Ett annat alternativ för att transportera bilen längdåkning är att köra det själv. Planera din enhet så att du kan rita platser att stoppa, vilka vägar att ta och hur länge resan kommer att ta.

5 Ta någon med dig. Inte bara kommer att ha en följeslagare lägga till det roliga faktor, kommer det att hålla dig från att bli slitna. Körning ändlösa timmar i hela landet kan trötta mentalt och fysiskt, så det är bra att ha någon annan längs att hjälpa dig att köra.

6 Öva korrekt underhåll av fordon på enheten. En av de värsta saker som kan hända på längdåkning transport av bilen är för att bryta ner. Att hjälpa avvärja oförutsedda haverier, kontrollera oljenivån, däcktryck och andra vätskenivåer när du slutar för gas.