XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur att spåra en mobiltelefon med hjälp av en GPS


Tekniken har kommit en lång sätt på bara några år. För bara några år sedan, att kunna spåra ett mobilnummer var en ny teknik. Det är nu möjligt att spåra en mobiltelefon plats med en enkel GPS-chip. Föräldrar kan följa sina barn och se till att de är säkra. Spåra en mobiltelefon är också användbar för att återvinna en stulen mobiltelefon. Räddningstjänsten använder mobiltelefon spårning för att lokalisera sina samtal. Vissa myndigheter använder teknik för spårning av tillgångar. De flesta mobiltelefoner har en GPS-chip förinstallerad vilket gör det lätt att spåra en mobiltelefon.

Instruktioner

1 Ladda ner mjukvara på mobiltelefon med hjälp av mobiltelefon internettjänst.

2 Installera mjukvara på en dator. Den mjukvara kan laddas ned från bolagets hemsida eller en installations-CD kan köpas.

3 Aktivera GPS-chip genom att följa instruktionerna som ges av mjukvara. Ett textmeddelande skickas till mobiltelefonen när väl GPS-chip har aktiverats.

4 Spåra mobilen med hjälp av mjukvara på datorn. Det kommer att visa en karta med platsen för mobiltelefon och uppdateras varje 100 fot.

Tips

  • Om en mobiltelefon inte har en GPS-chip, kommer en lokal elektronikåterförsäljare installera en GPS-chip för en liten avgift.
  • Det kan vara olagligt att spåra en mobiltelefon med hjälp av en GPS utan tillstånd från den mobiltelefon ägare. Kontrollera med din statens sekretesslagar innan du installerar programvaran på en telefon som inte är ditt eget.