XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

När du har fått din DirecTV Slimline parabolantenn monterad på ditt hus och ansluten till din DirecTV mottagare, är du redo att hitta satellitsignalen. Förhoppningsvis har du en tydlig siktlinje till den södra himlen, som satelliten du söker är i omloppsbana strax söder om Texas. Om du inte har en fri sikt mot söder, kan du behöva flytta din maträtt.

Instruktioner

1 Hitta din maträtt pekar koordinater med hjälp av din DirecTV mottagare i menyn på skärmen. När du har angett ditt postnummer får du din höjd och azimut (sida till sida riktning) måste du sätta fingret på signalen.

2 Sikta din maträtt i söder. Ställa in höjden och azimuten på skålen med hjälp av de vertikala och horisontella numren på skålen. Efter sikta din maträtt, dra åt den med hjälp av vingmuttern på skålen.

3 Kontrollera signalstyrkan på din mottagare. Du hittar signalstyrkemätaren i inställningsmenyn. Ditt mål är en signalstyrka på 70 eller mer. Om signalen inte är tillräckligt stark, flytta skålen fram och tillbaka 15 till 20 grader tills du har möjlighet att lokalisera den bästa möjliga signal.