XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur att parkera en bil rak


Som en ny drivrutin dina bästa oro förmodligen inte är hur att parkera en bil rakt, men det är fortfarande en nödvändig färdighet att lära sig. Du kan imponera på dina vänner med dina nära perfekt parallella parkering färdigheter. Om du är en person som gillar att uppmärksamma detaljer, parkering exakt rakt i jämförelse med de andra bilarna bredvid dig på parkeringen kommer att ge dig en viss tillfredsställelse. Kom ihåg att finjustering både din körning och parkering färdigheter tar tid och en hel del övning.

Instruktioner

parallell parkering

1 Linje bilen med bilen direkt framför den öppna platsen. Ryggen stötfångare bör linje med hans. När du försöker att parkera rakt, ska du alltid försöka att parkera bakom någon som också parkerade nästan helt rak med trottoarkanten. Kontrollera att försäkra att du är ungefär sex inches bort från bilen, och så parallellt som möjligt.

2 Sätt bilen i omvänd, ta foten från bromsen och flytta tillbaka om en fot innan du slår på ratten åt vänster (för parkering på vänster sida av en gata) eller höger (för fickparkering på höger sida av en gata ) ett helt varv. Börja leta av backspegeln för att kontrollera din placering med trottoarkanten som du säkerhetskopierar - flytta spegeln ned något om det behövs.

3 Fortsätt att rulla tillbaka långsamt med hjul vände tills bakhjulet handlar om en fot från trottoarkanten. Vrida ratten i motsatt riktning nu, två hela varv och fortsätta stöd i. Bilen kommer att börja räta ut. Titta på främre delen av bilen för att försäkra att du inte riskerar att komma i kontakt med bilen framför dig-om du är, börja om från steg ett.

4 Flytta bakåt tills sidan av din bil rader med trottoarkanten. Du kan öppna dörren för att kontrollera trottoarkant eller bara mäta hur sidan av din bil ställer upp med bilen framför dig, förutsatt att han har parkerat rakt liksom.

Parkering

5 Närma sig öppen parkeringsplats plats långsamt. Precis som du når bilen bredvid den plats där du vill parkera, vända hjulet i motsatt riktning från platsen (vänster om parkeringsplatsen är på rätt, och vice versa om det är till vänster) så att bilen rör sig utåt. Detta gör att du mer utrymme att parkera rakt in i plats. Se till att ingen kommer från motsatt riktning innan du utför denna manöver.

6 Dra ditt hjul tillbaka mot det fria utrymmet när den främre stötfångaren går omkring två fot förbi den första linje som markerar platsen och hålla rullande långsamt. Använd linjer som din guideliness att förbli rakt.

7 Kör in i parkeringsplats var noga med att inte ansluta med andra parkerade bilar. Du vet att du är rakt om din främre stötfångaren underlättar rätt till platsen med gott om utrymme mellan de båda sidorna av bilen och de två andra parkerade bilar.

Tips

  • Vid fickparkering, praktik mellan två bilar som är minst två billängder isär först. För mycket parkering, välja en fri plats bredvid två andra fria platser när du tränar.