XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Ökad luft till motorn ökar kraften. När mer luft levereras till motorn, kolvarna har mer tillgängligt syre för att brinna. Detta skapar en bättre förbränningshastigheten och ökar hästkrafter samtidigt förbättra acceleration, vridmoment och även gas körsträcka. Många olika sätt finns för att öka luft till motorn utan att använda en professionell inställning, såsom en kompressor eller en turbosystem. En kall luftintag kit med ett turbinsystem och luftkanalen slangen kopplas till den främre delen av bilen gör det möjligt att intaget att suga kall luft i spjällhuset mycket smidigt och snabbt, öka prestandan hos din bil.

Instruktioner

1 Sätt bilen i "Park" -läge. Engagera nödbromsen och dra huven release. Prop huven öppen och koppla den negativa kabeln på batteriet.

2 Ta aktieluftröret från spjällhuset genom att skruva loss skruven som håller metallringen runt läppen med hjälp av en spårskruvmejsel.

3 Ta aktieluftlådan från bilen antingen genom att skruva skruvarna i höljet eller genom unclasping spärrarna håller luftlådan tillsammans. Ta ut luftfiltret ur lådan och använda en Torx-skruvmejsel för att ta bort MAF eller massluftflödessensorn. Var noga med att inte röra sensorn eller skada den. Om MAF-givaren är på toppen av inloppsröret, dra ur kabeln och använda en Torx skruvmejsel för att lossa skruvarna, ta bort det försiktigt.

4 Ta bort resten av inloppstratten slangen till fender väl området från luftintaget rutan.

5 Installera en kall luftintag kit i bilen för att tillåta luft att dras in i intaget mycket smidigare och effektivare. Den kalla luftintagsfilter ger också bättre andningsförmåga. Installera den kalla luftintaget genom att fästa en gummikoppling till en ände av den längre, rakt stycke av intag slang som kommer att ansluta till spjällhuset. Skjut gummikopplingen på insugsröret genom att vicka på den. Rikta kopplingen så att den är jämn och skjut en metallklämma ringen över kopplingen.

6 Ansluta kopplingen till spjällhuset genom att trycka på insugningsröret och gasspjällshuset tillsammans och låta kopplingen att passa dem säkert. Skjut metallklämringen över anslutningspunkten i insugningsröret och spjällhuset och använda en platt skruvmejsel för att dra åt den på plats. Kontrollera insugningsslangen är borta från rörliga motordelar.

7 Fäst den andra, kortare MAF-givaren intag slangen till första suget och genom att använda en gummikoppling monteras på båda ändarna av rören intag. Skjut en metallklämma ringen över insugningsröret och fäst den på plats för att säkra slangen. Kontrollera insugningsslangen är borta från rörliga motordelar.

8 Sätt MAF-givaren försiktigt i MAF suget i rätt riktning. Den korrekta riktningen för luftflödet kan bestämmas genom att titta på pilen på botten av MAF-sensorn. Pilen ska vara riktad mot den riktning i gasspjällshuset. Dra MAF-givaren på plats med hjälp av en Torx-skruvmejsel. Anslut kabeln tillbaka till givaren.

9 Fäst en 90-graders intag rörledningar till MAF sensorn intaget slang med hjälp av en gummikoppling och en metallklämma ring. Dra åt ringen med hjälp av en spårskruvmejsel. Vinkla 90-graders röret så att den passar in i fender borrhålet område. Längst bort från motorn är bäst.

10 Sätt en gummikoppling och metallringen på luftfiltret. Sätt i luftfiltret på 90-graders röret och dra åt metallklämringen.

11 Fäst en luftkanal lang slang till toppen av luftfiltret om du använder en kon filter med hjälp av en luftfilteradapter. Fäst adapter koppling till änden av luftkanalen slangen och sätt in den andra änden av adaptern till luftfiltret så det gör en säker passform.

12 Fästa luftkanalen slangen bas stycket till slutet av luftkanalen slangen genom att trycka in den i slangen för att montera den på rätt sätt. Fäst basen bit till slangarna med buntband vid behov.

13 Hitta en plats nära framsidan av bilen, såsom under stötfångaren, där du kan montera luftkanalen slangen. Använd buntband för att montera slangen på plats. Montering av slangen möjliggör sval luft som skall levereras till det medan din är körning. Använd en mattkniv för att skära överskottslängd bort buntband.