XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur att kringgå neutral säkerhetsbrytaren på en 1996 Jeep Cherokee


Din 1996 Jeep Cherokee har många inbyggda säkerhetsfunktioner. En av dem är den neutrala säkerhetsbrytaren, som är en anordning som hindrar dig från att starta din Cherokee i någon annan växel utom för Park och Neutral. Tyvärr är neutral säkerhetsbrytare i Cherokee monterad i närheten av din sändning och utsätts för väder och vind, som ibland kan leda till switch misslyckande. Som ett resultat, kanske du vill kringgå växeln helt. Ett sätt att göra detta är att koppla en alternativ växla direkt till batteriet.

Instruktioner

1 Öppna Cherokee huva och ta bort båda batterikablarna med en socket set.

2 Placera nödbromsen på och jack upp din bakkanten. Position jack står under ditt bakram och sänka din Cherokee.

3 Glida under din Cherokee och koppla den elektriska kablage din neutral säkerhetsbrytare. Brytaren kommer att ligga nära förarsidan undersidan av överföringen.

4 Få från under fordonet, jack det upp en del och ta bort domkraften. Palla upp främre delen av din Cherokee och sätta pallbockar på plats.

5 Skär två 14-fots längder av tråd från spolen och band ungefär en tum av tråden plast höljet från varje ände.

6 Fäst ena änden av den skalade kabeln till en av switchens terminaler och fäst änden av en annan tråd till den andra kontaktstift.

7 Kör båda ledningarna genom din Cherokee passagerar brandvägg i motorrummet.

8 Anslut änden av en tråd till den positiva batteripolen på batteriet. Anslut änden av den andra tråden till starterns solenoid terminal. Din starter ligger under din Cherokee och monteras nära passagerarhjulhuset. Det är ett klockformat metallstycke.

9 Anslut din batterikablarna med uttaget set. Förvandla din nyckeln till läget och trycker den nya växeln i. Detta kommer på ett effektivt sätt kringgå den neutrala säkerhetsbrytaren och starta Cherokee. Vrid nyckeln av att stoppa bilen som vanligt.