XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Clarions VZ409 multimedia bilstereo mottagare har en utfällbar skärm för att visa DVD- och VCD. Mottagaren har även en fjärrkontroll och bakre AV-ingång och utgång för att ge kontroll och underhållning för hela fordonet. Den VZ409 använder en direkt anslutning till bilens parkeringsbroms sensorn för att förhindra dig från att använda några av enhetens avancerade funktioner när parkeringsbromsen inte är ilagd. Förbi detta sammanhang gör det möjligt för passagerare att använda enhetens avancerade funktioner även när fordonet är i rörelse.

Instruktioner

1 Stäng av fordonet och ta bort den svarta strömkabeln från batteriets minuspol.

2 Ta bort VZ409 från bilens instrumentbräda. Rådgör med din bil bruksanvisning för fordonsspecifik information om hur du tar bort enheten.

3 Lokalisera den flerfärgade kabelstam som kommer ut från baksidan av enheten. Isolera de röda och ljusgröna trådar från resten av trådarna.

4 Skär det ljus gröna ledningen åtminstone sex inches från mottagaren. Med eltejp, täcka änden av kabeln, som inte är bunden till stereo.

5 Positionera änden av ljusgröna tråd i den mindre kanalen i tap-in-kontakt. Placera den röda tråden i den fullständiga kanalen i tap-in-kontakt. Stäng kontakten runt båda kablarna och pressa fast locket med dina tång tills det klickar fast.

6 Installera VZ409 i bilens instrumentbräda och anslut den negativa strömkabeln till batteriets negativa strömterminal.