XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur att bryta en Sprint mobiltelefon kontrakt Tidig


I början av en ny mobiltelefon kontrakt, många mobiloperatörer erbjuder en brant rabatt på en handenhet för att locka dig att underteckna ett kontrakt två år. Men om du bestämmer dig för att du inte vill avsluta ut ditt kontrakt, debiteras du en tidig uppsägning avgift. Om du har en Sprint kontrakt, kan du behöva betala så mycket som $ 150 för att avsluta tjänsten. Ett sätt att undvika thefee är att slutföra ett antagande ansvarsöverföring med någon som vill ha din Sprint kontrakt.

Instruktioner

1 Granska din Sprint kontrakt för sina detaljer. Du behöver veta hur många röst minuter och hur många textmeddelanden du får varje månad samt data-användningsplanen. Notera din telefon plan prissättning, inklusive skatter och avgifter. Slutligen måste du veta vilket datum din Sprint kontraktet löper ut. Om du inte kan hitta den ursprungliga Sprint kontrakt, ring Sprint kundtjänst för detaljer.

2 Hitta någon som är villig att ta över din Sprint kontrakt. För många människor är detta en nära vän eller familjemedlem som är ute efter en mobiltelefon kontrakt. Du kan också använda Craigslist att ansluta dig med någon som vill ta över din Sprint kontrakt. Det finns också flera webbplatser som matchar människor som vill överföra sin mobiltelefon kontrakt med människor som vill komma in i en mobiltelefon kontrakt. Se till att personen som tar över din Sprint kontrakt förstår information om din mobiltelefon plan.

3 Gå in i en Sprint butik med den person som vill ta över din Sprint kontrakt. (Du kan också göra en trevägs samtal med Sprint kundtjänst om ni inte är i samma område.) Fråga kundtjänst för övertagande av ansvar överföring. Även om processen kan variera beroende på statens lag, kommer Sprint köra samma kreditkontroll på den person som tar över det avtal som det körde på dig när du började med Sprint. Detta kommer att bidra till Sprint avgöra om det finns någon deposition som ska samlas in för tjänsten.

4 Underteckna ett antagande om skuld överförings dokument som anger att allt ansvar för detta konto är nu på den andra personen. Betala några utestående avgifter på din Sprint kontrakt så att personen tar över inte behöver betala för din rygg avgifter. Överföringen är klar omedelbart.

Tips

  • Du behöver inte kasta i telefonen med överföringen, men det kan hjälpa när du letar efter någon att överföra till. En gratis telefon kan vara incitament för att ta över en mobiltelefon plan istället för att starta en ny.
  • Sprint inte alltid låta kunderna som överför sina kontrakt att ta deras telefonnummer med dem. Om du överför Sprint kontrakt, kan du behöva få ett nytt telefonnummer när du registrerar dig med en annan mobiltelefon bärare.