XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

En rattlåset är ett tillbehör vars syfte är att hålla bilen från att bli stulen. Det är en fabricerade bar som låser över ratten och förbjuder vridning av ratten mer än ett par grader; den förbjuder kör bilen även om tändningsnyckeln är närvarande. En rattlåset är tänkt att vara unremovable utan nyckel som kommer med låsanordningen. Men om du tappar bort nyckeln eller skada den, kan du finna dig strandsatta tills du hittar en låssmed, som kommer att debitera dig upp till $ 75 eller mer för att låsa upp enheten. Lyckligtvis finns det ett sätt du kan lösa problemet själv, och det är genom att bryta styrlåset. Du kan sedan köpa en ny rattlås för framtida bruk.

Instruktioner

1 Don skyddsglasögon och handskar innan du börjar med projektet.

2 Dra ut sprinten från slutet av Freon-injektorn bifogad fil som ser ut som en däckets ventilspindeln. Gör detta innan du ansluter den till flytande freon burken.

3 Håll ditt ansikte och kropp bort från munstycket. Anslut den bifogade filen till Freon burken. Freon matas ut från burken med mycket kraft; så se till att du pekar fäst munstycke direkt mot rattlåset. Ice-liknande uppbyggnad kommer att samlas runt låset.

4 Kasta Freon kan omedelbart genom att linda upp den i en plastpåse. Nu använda en hammare för att kraftfullt slå låset, som nu är täckt av is. Låset kommer att splittras, släppa bilens ratt kolumn.

Tips

  • På grund av de nya miljölagar kan Freon vara svårt för dig att få. Om du inte kan hitta det, kan du köpa en burk av flytande kväve, vilket är billigare än freon och inte orsaka några skador på ozonskiktet. När du använder någon av dessa kemikalier, vara mycket noga med att inte låta det röra ansiktet eller kroppen.