XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Batterier är utformade för att upprätthålla och hålla en ganska jämn mängd elektrisk laddning i sina celler. Så om strömmen i din motorcykel tar slut och du inte förse det med en ny laddning av makt, så småningom batteriet inte kommer att kunna starta. Kasserar inte en gammal, sliten batteri men eftersom det är ett sätt att återuppliva din cykel batteri och föra den till nytt liv. Om batteriet är lämplig för restaurering, kommer det att fungera som vanligt när du är klar.

Instruktioner

1 Koppla bort batteriet från motorcykeln och anslut den till den långsamma laddnings desulfator batteriladdare. Haka den positiva klämman till den positiva batteripolen och marken till marken.

2 Låt batteriet ansluten till laddaren över natten eller längre om laddaren inte indikerar den är klar. Vänta tills lamporna på laddaren berätta cykeln har tävlat.

3 Testa batteriet i din cykel för att se om det har återupplivats. Om inte, gå vidare till nästa metod.

4 Lossna cell lock på toppen av batteriet med en skruvmejsel och spiller ut syran inuti. Du kan återanvända denna syra när du är klar återuppliva batteriet.

5 Lös 2 msk tetra i en liter vatten och fyll varje cell med blandningen. Låt batteriet i blöt över natten.

6 Kontrollera färgen av fluiden i cellerna på morgonen. Om det inte är rent och klart i färg, tömma ut cellerna och fylla på dem med mer av tetranatriumblandningen.

7 Töm och fyll cellerna tills vätskan inuti är klart när du kontrollera det på morgonen. Fyll cellernas batterisyra med antingen nya eller syran du tog bort tidigare.

Tips

  • Skölja ut cellerna med destillerat vatten kan hjälpa rensa ut sulfat snabbare.
  • Lämna inte ett batteri urladdas under lång tid eller det kommer att börja utveckla sulfat som är skadligt för den.