XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Yamaha S90 ES är en digital piano med en hårddisk som lagrar din musik prover och beats. Enheten har en 88-tangenters tangentbord, en full 128-note Motif ES polyfoni tongenerator och en syntes motor. Yamaha S90 ES omfattar även 256 användarröst minnesplatser och en stor LCD-display som visar volym, minnesinnehållet och annan information. Men pianot inkluderar inte inbyggda högtalare.

Krav alar

Yamaha S90 ES kräver en förstärkt högtalare, även känd som en extern högtalare, höra ljud från enheten. En förstärkt högtalare innehåller sin egen strömförsörjning och har sin egen volymkontroll. Förstärkta högtalare finns på elektronisk, dator, detaljhandel, förbättring hem och nätbutiker.

Högtalarportar alar~~POS=TRUNC portar~~POS=HEADCOMP

Enheten innehåller två "OUTPUT mono" uttag på baksidan av enheten: OUTPUT L / mono och OUTPUT R / mono-uttagen.

Enheten innehåller också ett hörlursuttag som låter dig ansluta ett par stereohörlurar, om högtalarna är inte tillgängliga.

Högtalar alar~~POS=TRUNC Notes

Om du planerar att använda bara en förstärkt högtalare, ansluta högtalaren till "OUTPUT L / Mono" uttaget på baksidan av Yamaha S90 ES.

När du stänger av piano, stänga de förstärkta högtalarna första eller sänka volymkontrollen på högtalarna för att hålla från att skicka en signal till högtalarna, som kan få dem att blåsa.