XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaGlobal Positioning System (GPS) är ett system av satelliter som sänder radiosignaler jordnära. Detta gör det möjligt för GPS-mottagare att veta var de är genom att göra lite matte. Högkänsliga GPS-mottagare ger mycket exakta platser. Olika högkänsliga GPS-mottagare har specifikationer som tillåter dig att göra specifika jobb eller sport.

Garmin GPSMAP 60CSx

Enligt Garmin är GPSMAP 60CSx en av Garmins mest populära GPS-mottagare. Det är 2,4 inches bred och 6,1 inches hög och 1,3 inches tjock (6,1-med 15,5-by-3,3 cm). Vikten är 7 1/2 ounces (213 g) med batterier. Enligt tillverkaren är GPSMAP 60CSx avsedd att användas i områden där det är svårt att få exakta GPS-avläsningar. Mottagaren har ett vattentätt fodral. MicroSD-kortplatsen är inne i vattentätt fodral av batteriet. För utomhussporter, finns det en geocaching läge, utomhus GPS spel, tidvattentabeller och en jakt- och fiskekalender. Geocaching är en skattjakt sport med GPS-mottagare. Det finns också en barometrisk höjdmätare för att ge mer noggranna mätningar höjd. En elektronisk kompass ger exakt kompassriktning när användaren står stilla.

Delorme Earth PN-60W SEwith SPOT Satellite Communicator

Popular Mechanics listade Delorme Earth PN-60w SEwith SPOT Satellite Communicator GPS-mottagare som en av de bästa produkterna 2010. Detta handburna GPS-mottagaren har 32 högkänsliga kanaler och en mycket snabb dual-core dator processor. Den elektroniska kompassen kan ge korrekta avläsningar i vilken position som helst GPS-enheten hålls. Detaljerade digitala topografiska kartor förinstallerade i mottagaren. Dessutom är enheten vattentät. Geocaching specifika funktioner inkluderar håller upp till 100 linjer och 20.000 waypoints. Riktmärken är platser mellan var du börjar och var du avsluta en rutt. Efter enhetens lansering i augusti 2010, GPS World betonade enhetens möjlighet att skicka platsuppdateringar till sociala medier som Facebook och Twitter. Användare kan också skicka satellit textmeddelanden. SPOT Satellite Communicator gör att dessa Internet och digitala kommunikationsförmåga. En prenumeration krävs för att använda de SPOT Satellite Kommunikationsfunktioner.

Trimble: Juno 20

Trimbles Juno 20 högkänslig GPS-mottagare. Detta handburna GPS-enheten är avsedd för professionellt bruk i lantmäteri, akut och fältarbete. Flera funktioner supportpersonal använder den här enheten. Juno 20 har en integrerad 3.5G smarta mobiltelefon, en höghastighetsanslutning till Internet och digitalkamera. Alla dessa funktioner kan kontinuerlig kommunikation med användarens kontor. Windows Mobile 6.1 operativsystem och mobila kontorsprogram (Word, Excel, Outlook) underlättar datautbyte med kontoret. Enheten mäter 5,1-by-2,9 by-1,2 inches (12,9-by-7,4 genom-3 cm). Det kan fungera i temperaturer från att frysa till 140 grader Fahrenheit (60 grader Celsius)