XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hemlagad Cell Antenner


När mobiltelefonens mottagning är inte konsekvent och pålitlig, kan problemet ligga i förmågan hos antennen. Om din mobiloperatör inte kommer att uppgradera dig eller byta till en mer kraftfull telefon utan laddning en extravaganta summa pengar, det finns flera möjliga lösningar för att prova hemma innan förlora hoppet. Hemlagad cell antenner är billig och lätt att göra och öka dina chanser att få en signal där du annars skulle ha några barer.

trådantenn

En metall kläder hängare kan vara oböjda och skära ner för att fungera som en signal förstärkare till din telefon. Med hjälp av ett par nål-tång, skär hängare till en fungerande storlek och tryck försiktigt ena änden av kabeln till telefonens SIM-kortplatsen. Om telefonen inte har ett SIM-kortplats, leta efter den lilla gummiluckan som diskret döljer cellens inre antenn. Var ytterst försiktig vid montering av hängare i detta hål, eftersom skador kan uppstå om tråden tvingas alltför djupt. Med tejp för att fästa antennen vid ingången till hålet, bör du lyckas se en ökning i telefonens signalstyrka.

tenn Antenn

Med ett par konservburkar, en lödning pistol och en kort koaxialkabel, en video på visar hur man konstruerar en extern mobiltelefon antenn i mindre än fem minuter (se länk i avsnittet Resurser i denna artikel). Bisarra som pekar en kaffe kan mot himlen kan tyckas, är detta ett mycket framgångsrikt sätt att förvärva en bra och stabil mobiltelefon signal.

gem Antenn

Genom att vika en ände av ett gem och vilar det i den interna antennen hålet diskuterats ovan, resten av gemet kan scotch-tejpade batteri uppbackning på telefonen. Även om signalen inte kan öka så mycket som med kaffe kan antennen eller till och med trådhängaren, är detta ett mycket mer bekvämt sätt att öka din mottagning. Om telefonen fungerar bra med denna metod, som bär ett gem i fickan, handväskan, bil eller skrivbord är mycket lättare än att bära en plåtburk eller ens en klädhängare för nödsituationer.