XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Garmin 350 är en bil monterad GPS-enhet. GPS eller Global Positioning System, används för att spåra dina rörelser via satellit. Men med Garmin 350, är ​​det också används för att ge dig exakt vägbeskrivning till en destination och, om du tar fel tur att räkna om riktningar och få dig tillbaka på din rutt.

Komma igång

När du anger din bil, sätta på Garmin 350. Det kommer att ta en stund för systemet att starta upp. När operativsystemet på Garmin 350 har laddats, kommer det att ta ett ögonblick för GPS-enheten för att lokalisera dig via satellit. När detta har hänt, kommer du att få se din aktuella position på visningskartan. Om du vill zooma in eller ut genom att trycka på plus eller minus bilden på sidorna av skärmen (Garmin 350 har en aktiverad pekskärm).

Inmatning din rutt

Tryck ned knappen rutt på längst ner på skärmen. En ny skärm visas med flera olika alternativ. Tryck på "Meny" -knappen, följt av "hur man ska gå?" Härifrån displayen kommer att förvandlas till ett virtuellt tangentbord. Skriv in gatuadressen till platsen, följt av staden och staten (postnummer skadar inte heller). Hit "Enter" och platsen kommer att placeras i Garmin 350. Vänta en stund och enheten kommer att använda GPS för att planera den bästa rutten för dig att ta när du kör till din destination.

Kör till din destination

Följ instruktionerna till dig av Garmin 350. Skärmen kommer inte bara att visa dig var du behöver vända, men en röst talar om när en sväng kommer upp och i vilken riktning. När du kör, kommer Garmin 350 visar hur mycket tid som är kvar i din resa, och hur mycket tid du har innan nästa sväng eller annan riktning. När du når önskad destination, kommer Garmin 350 konstatera att du har kommit och du kommer att kunna stänga av systemet.