XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Felsökning Panasonic SC-AK15 hyllsystem


Panasonics mini SC-AK15 hylla stereo kombinerar en FM- och AM-radio, kassettdäck och CD-spelare i en liten formfaktor. Problem med hyllan stereosystem kan vara gemensamma för alla komponenter, såsom kraft- och ljudproblem; eller specifika för ett element, som dålig ljudkvalitet när du lyssnar på band, till exempel. Problem med Panasonic SC-AK15 stereo kan korrigeras genom att följa några felsökningssteg.

Instruktioner

1 Höj volymen högre om det inte finns tillräckligt ljud när strömmen är på. Ta en titt på högtalarkablarna och se till att polariteten inte reverseras om, när man lyssnar, är placeringen av de olika musikinstrument definieras inte bra. Den röda ledningen ska gå till den positiva polen på både styrenheten och varje högtalare. Den svarta ledningen skall gå till den negativa. Matcha färger och plus och minus ikoner för bästa ljudresultat.

2 Stäng alla TV-apparater, eller flytta Panasonic SC-AK15 bort från TV om du hör beat-typ ljud när du lyssnar på AM radiosändningar på grund av detta hörbara störningar. Samma med låg frekvens brummar på AM. Separera antennkabeln från strömsladden för att minska störningar. Panasonic SC-AK15 kan också störa televisionsbilden genom att orsaka linjer eller ränder på TV, där du ska separera utrustning.

3 Sätt i ett kommersiellt tillgängligt tonhuvudet rengöringskassett om ljudet är lågt eller ostadig. Tonhuvuden slitage och samlas smuts. Bandet huvudet renare kommer att korrigera detta. Du kanske vill överväga att utvecklas till solid state-teknik som MP3 om problemet kvarstår eftersom det är mindre benägna att mekaniska fel.

4 Sätt CD-skivor med etiketten vänd uppåt och den inspelade sidan (blanka sidan) nedåt om CD-skivor inte kommer att spela. Leta efter synliga repor och kassera CD om du upplever hoppa och kan se repor.