XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Felsökning Klipsch Promedia 2,1


Håll datorn en fullständig multimediasystem genom felsökning av Klipsch Promedia 2,1. Klipsch Promedia förbättrar datorns ljudprestanda genom att lägga till två högtalare och en subwoofer. Enheten har även en kontrolldosan som gör hörlurar och bärbara spelare anslutning. Normalt slitage och missbruk kan skapa problem med Promedia systemet. De flesta av dessa frågor kan repareras utan en tekniker.

Instruktioner

1 Koppla bort eventuella hörlurar eller bärbara enheter från kontrolldosan om Promedia systemet inte spelas. Vissa enheter kommer att avleda ljudet från högtalarna om de är anslutna. Gå till högtalarinställningsmeny på din dator genom att klicka på ljudikonen på start bar. Skjut ljudnivåerna uppåt för att öka ljudvolym om de är låg eller dämpad.

2 Använd vreden som sitter på höger högtalare för att ändra sub-woofer nivåer och högtalarbalansen och undvika snedvridning. Dra anslutningspluggarna från högtalarna till subwoofern att se till att det är en ren anslutning. Koppla bort högtalaringångarna från baksidan av subwoofern och sätt dem i motsatt ingång. Om högtalarna är anslutna till fel ljudingång kommer att snedvridas.

3 Justera volymen på datorsystemet om det finns överlappande ljud mellan den bärbara spelaren och datorljud. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen" och "Maskinvara och ljud." Klicka på "Justera System Volume" och ställ volymkontrollerna efter dina önskemål. Ordna högtalarna i liknande avstånd till datorn och sittgrupp. Korrekt placerade högtalare och sub-woofer skapa en bättre ljudbild.

4 Flytta subwoofer till ett hörn eller inhägnat område om möjligt skapa djupare ljudnivåer. Om det finns alltför stort ekande eller distorsion kontrollera sub-woofer högtalare för att säkerställa att den inte har brustit. Byt ut sub-woofer kabel om klarheten inte förbättras. Sänk subwoofern nivåer med hjälp av vreden på framsidan av den högra högtalaren att minska ljud svallande som kan skada sub-woofer.

Tips

  • Uppgradera ditt ljudkort för att få en bättre ljudprestanda.