XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Felsökning en MP3-spelare som inte startar


Utan att vända på, MP3-spelare är i huvudsak dyra brevpressar. Om du har problem med din MP3-spelare och det är inte slår på när du trycker på strömbrytaren, måste du snabbt felsöka problemet. Du kan vanligtvis rätta till problemen själv utan någon ytterligare hjälp. Om du inte vidta åtgärder för att rätta till MP3-spelare, det finns inte en sak man kan göra, förutom ser ganska medan du håller ner ditt skrivbord papper.

Instruktioner

1 Ladda din MP3-spelare. Batteriet kan bara vara död, i vilket fall låta det ta betalt för ett par timmar korrigerar problemet.

2 Anslut USB-kabeln till USB-porten på MP3-spelaren och sätt in den andra änden i en av USB-portarna på din dator. I ett ögonblick, säger datorn att den har upptäckt den flyttbara enheten. Ibland MP3-spelaren behöver uppdatera sig själv, och det kan bara göra det när den är ansluten till en dator. När MP3-spelaren upptäcker datorn, försöker den att ansluta till Internet och ta emot systemuppdateringar tillgängliga för enheten.

3 Byta ut batteriet. Batteriet är vanligtvis den första delen av MP3-spelaren att gå (särskilt efter överdriven användning). Även om du kan byta batteriet på de flesta MP3-spelare manuellt, måste du skicka dina Apple-produkter (iPod, iPod Nano, iPod Touch, iPhone) i företaget så att de kan byta batteriet för dig.

4 Köp en ny mp3-spelare. Om din MP3-spelare har fått någon form av vattenskador, går det inte att slå på alls och det finns inget du kan göra för att åtgärda problemet.