XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Felsökning en automatisk däck är nödvändigt om du har problem med dina däck. Ojämnt slitage eller vibration när du kör vanligtvis spåras tillbaka till problem däck. Genom att titta på slitbanan slitage på däcket, kan du normalt avgöra vad det underliggande problemet är. Lyckligtvis är detta lätt att göra.

Instruktioner

1 Kontrollera om trad koppning. Om dina däck verkar vara "kupade" - slitbanan är sliten i mitten av däcket, men inte på sidorna - det kan vara en indikation på under inflation eller mekaniska oegentligheter (ett däck som är ur balans) . Den koppning kan också orsakas av slitna stötar eller lösa slips länkhuvuden.

2 Kontrollera dina däck för inre däckslitage. Om dina däck är slitna på insidan av däcket, men inte på utsidan (eller inte så mycket), indikerar detta ett tillstånd som kallas "tå". Hjulen är spetsiga inåt och gnider på vägytan.

3 Kontrollera om Notchar. Om däckets slitbana ser ut Uddig potatis, är denna ojämna mönsterdäckslitaget på grund av slitna chocker. Slitna chocker ge mer fjädringsväg än vad som är nödvändigt, och däcket studsar bokstavligen på vägen vid höga hastigheter. Detta orsakar variabel rörelse i däcket och efterföljande, extremt kort, sladd på vissa områden av däcket, medan andra områden av däcket erfarenhet normalt slitage, orsakar en scalloped effekt på däckets slitbana.

4 Kontrollera dina däck för överdriven utanför däckslitaget. Om utsidan av däcket är slitet men insidan eller mitten av däcket är inte lika sliten som utsidan, indikerar detta en för lågt däck. Du kan behöva byta ut däcket om det har varit kroniskt under uppblåsta.