XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Med övergången till digital-tv (DTV) kom en spridning av nya termer och utrustning. För många människor är den viktigaste delen av justeringen att avgöra vilken digital-till-analog omvandlare är den bästa matchen för deras utrustning.

sammankoppling

DTV-omvandlare funktion genom att acceptera antennsignalerna och omvandlar dem till analoga och sedan passerar denna signal till din utrustning. När man jämför omvandlare, se till att de du funderar har rätt anslutningar. Se till att antennen kommer att ansluta till omvandlare ingång och att lådans utgångarna stämmer överens med din befintliga utrustning.

Läser in

Många DTV-omvandlare ersätta listan över tillgängliga kanaler varje gång de söka efter kanaler. Om du behöver justera antennen för att ta emot olika kanaler, se till att omvandlarna du anser har "Update Scan" -funktionen. Uppdatera scan kommer att söka efter kanaler, kan du justera antennen, och sedan skanna, lägga till några ytterligare kanaler till tillgänglighetslistan istället för att ersätta listan med endast de nya kanaler som hittats.

Funktioner

Vissa DTV konverterare komma med extra funktioner, såsom fjärrkontroller än vad som kan användas med annan utrustning eller förmågan att styra en smart antenn. Dessa extra funktioner kommer ofta med en extra kostnad. När man jämför omvandlare, se till att du inte betalar för funktioner som du antingen inte kan eller inte kommer att använda.