XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

DIY LED Lightbar


LED-lampor är användbara i tillämpningar inklusive fordons ornament, fotografi och inredning. De är cool, energieffektiva och avger en klar, ljus, som producerar 100 lumen per watt. LED-lampor kan köpas i valfritt antal färger. En gruppering av LED-lampor kan installeras som en enhet, som kan ha ett antal former, inklusive ett enradigt bar, som är perfekt för en extra blinkers effekt på en lastbil.

Instruktioner

1 Köp en släpvagn ljus plugg som passar din bil. Anvisningarna på förpackningen kommer att visa dig hur man installerar det på ditt fordon.

2 Slice runt isoleringen på varje trådarna på LED-ljus remsa ungefär 3/8 av en tum från slutet och Avisolera. Avisolera den vita, gröna och gula ledningarna på kontakten. Om det finns en brun tråd, ignorera det. Fäst varje LED tråd till en släpvagn kabeln av samma färg. Twist varje par av trådar ihop och säkra varje par med en twist-på tråd mutter.

3 Fäst en tråd från varje LED bar till den vita (jord) ledningen på kontakten. Bifoga en tråd från en bar till den gula ledningen på kontakten och bifoga en tråd från den andra bar till den gröna.

4 Anslut kombination på lastbilen enligt anvisningarna som följde med pluggen. Testa ljus barer med blinkers. De ska vända på med baklyktor på lastbilen.

5 Dra av täck på dubbelhäftande tejp och klistra in den på bekostnad av ljuslister. Dra av höljet på den andra sidan och fäst ljusband på toppen av lastbilen stötfångaren. Tryck ner ordentligt för att vara säker på att banden fäster ordentligt.