XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Dish 1000: Hur man dela upp signalen innan mottagaren


Hem satellitsystem som skålen 1000-systemet kan generellt ha upp till åtta tv installerade genom en enda maträtt. Däremot kan signalen delas bara en enda gång med rätt satellit splitter, som kan ha upp till åtta olika utgångar, en för varje TV. Att dela upp fodret, måste din parabol vara åtminstone en dubbel låg Noise Block converter (LNB) skålen, vilket innebär att den får två separata insignaler från satelliter som kretsar kring jorden.

Instruktioner

1 Kontrollera om du har en multi-LNB parabolantenn. Leta skålen utanför hemmet, och se om det finns två eller flera koaxialkablar som kommer ut inifrån det. Om så är fallet, då skålen foder kan delas. Om inte, måste du uppgradera din maträtt innan du fortsätter.

2 Spåra dina ledningar tills du når ändarna och koppla bort dem från dina satellitmottagare. Anslut båda dessa ledningar till ingångs slutet av satellit splitter. Dessa portar kommer att märkas "input" och kommer att vara på samma sida av enheten. Sätt stiftet från mitten av tråden i hålen stift stora i en av portarna, sedan vrida änden för att säkra den på plats. Upprepa med den andra kabeln.

3 Ansluta två RG-6 koaxialkablar till två av utgångarna på splitter, och anslut kablarna till mottagarna som de var anslutna tidigare.

Tips

  • Du måste köpa en splitter direkt från skålen nätverk för att säkerställa en korrekt split. Om inte, kommer systemet sannolikt inte alls, eller om den gör det, mycket dåligt.