XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

För att åtgärda en motorcykelns punktering, måste du ta bort däcket från ramen och fälgen. Det objekt som har punkterat däcket måste avlägsnas från insidan av däcket. En motorcykel patch kit kommer att försegla hålet i däcket inifrån och hålla däcket i körbart skick från många fler miles. Du behöver en grundläggande kunskap om motorcykeln som du håller på att fixa och några grundläggande verktyg. Nästan varje Biltema kommer att ha motorcykeldäck patch kit.

Instruktioner

1 Höj motorcykeln från marken med hjälp av motorcykeln uttaget. Ta bort axeln låsmutter från axeln med punktering med hjälp av nyckeln.

2 Slå ut axeln från däcket med användning av gummispets hammare och avlägsna däcket från ramen av motorcykeln. Bända däcket bort av fälgen med hjälp av kofot och avlägsna däcket från fälgen.

3 Lokalisera hål som är i däcket och ta bort det objekt som är i däcket. Använda tjära som är i däcks patch kit för att täta hålet i däcket. Låt tar helt torka över natten.

4 Byt ut däcket till fälgen på samma sätt som du tar bort det. Byt ut däcket till ramen av motorcykeln. Ersätta axeln till ramen för att fästa däcket på ramen. Byt axeln låsmutter på axeln och dra åt muttern med skiftnyckel.