XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

De vanliga funktionerna i en 2000 Toyota Sienna XLE


Toyota Sienna är en ersättning för Toyotas tidigare minivan, den Previa. Sienna får beröm från kritiker för sina säkerhetsfunktioner och betyg. Enligt en Edmunds granskning "Sedan introduktionen 1998, Sienna har skrivit några av de bästa krasch provresultat i alla minibuss på marknaden." 2000 Toyota Sienna XLE är en del av den första generationen av Siennas, säljs 1998-2003.

Standardmotor och hanteringsfunktioner

2000 Sienna XLE har en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Den har en 3,0-liters V-6 motor med 194 hästkrafter. 2000 XLE har framhjulsdrift med främre fjäderben fjädring, spole främre fjädrar och rack-and-pinion styrning. Den levereras med en främre krängningshämmare, skivbromsar fram och bak trumbromsar.

Standard Komfort och bekvämlighet

2000 Sienna XLE erbjuder plats för sju med fyra-vägs främre passagerarsäten och avtagbara 50-50 split-bänk tredje sätesraden. Både fram- och baksäten har justerbart huvudstöd. 2000 XLE levereras med en overhead-konsol för lagring, en upplyst låsning handskfacket, främre och bakre mugghållare och dubbla dörrpapperskorgar. Ytterligare standard funktioner inkluderar luftkonditionering, en enda CD / auto-reverserande kassett stereo och radio ratten.

Standard säkerhetsfunktioner

2000 Sienna XLE är utrustad med frontslagskruvdragare och passagerare krockkuddar, sidokrockkuddar och fyrhjuliga låsningsfria bromsar (ABS). Dessutom har 2000 XLE sidokollisions barer, fram bältessträckare och bakre barnsäkerhet dörrlås.