XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

De bästa ATV Utility off vägfordon


Kunna passera några av de tuffaste terräng och bära tunga laster trots sin relativt ringa storlek, All Terrain Vehicles (ATV) är ett populärt val för både lantarbetare och fritidsmotorentusiaster. Oavsett om du behöver flytta tunga laster över jordbruksmark eller bara letar efter ett roligt sätt att tillbringa helgen finns det ett brett utbud av ATV att välja mellan.

Arctic Cat Super Duty Diesel

En 686 cc, fyrtaktsmotor är kärnan of Duty Diesel Super, vilket ger kraft för terrängkörning och tungt jordbruksarbete. En hållbar konstruktion, plus tvåhjuliga eller fyra hjul körning alternativ, ge optimal kapacitet under svåra vägförhållanden. En digital hastighetsmätare kan du hålla koll på din hastighet medan dubbel-A-arms främre och bakre suspensioner erbjuder åkkomforten. Denna ATV har en dragkapacitet på 1000 pounds och lagringsanläggningar på framsidan och baksidan för upp till totalt 300 pounds. Duty Diesel Arctic Cat Super har ett rekommenderat pris på $ 9700.

Bombardier Outlander 800R EFI XT-P

Denna high-end ATV har servostyrning, styrets vindskydd, och främre och bakre stötfångare. Estetiskt tilltalande i en slående gult och svart, är Bombardier Outlander drivs av en 800 cc motor (med elstart) som ger maximal effekt medan korsa svår terräng. Två bakskärm strålkastare öka synligheten under dåliga förhållanden och BRP XL3000 vinsch är ett bra komplement för bogsering och manövrering hög arbetsbelastning, med en dragkapacitet på 1300 pounds. På framsidan och baksidan är lagerhyllor med en total kapacitet vikt på 300 pounds. Individuell bakhjulsupphängning ger maximal stabilitet off road. Förutom den höga standarden på nyttofunktioner, kommer Outlander utrustad med en digitalt kodad Security System stöldskyddsanordningen. Föreslaget pris är $ 11.249.

Yamaha Big Bear

Yamaha Big Bear är en arbetshäst ATV med överdimensionerade däck och 4x4 hantering. En 386 cc fyrtaktsmotor levererar tillräckligt med kraft för att klara tuff terräng och gör Big Bear ett lämpligt val för jordbruket av alla typer. Funktioner inkluderar en hastighetsmätare, vägmätare, styret choken och sågtandade fotstöd för extra grepp och stabilitet vid körning. För förarkomfort, är ridning sätet en specialdesignad sadel med extra stoppning för hård terräng och långa sträckor av körning; lagringsutrymme är anordnat under den. Big Bear har en dragkapacitet på 900 pounds och kan bära en total rack vikt av 264 pounds tillsammans. Dess föreslagna pris är $ 6500.