XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Allteftersom populariteten för Apples iPhone, liksom framsteg i telefon teknik, fortsätter att växa, kommer programuppdateringar för att hålla jämna steg med dagens teknik. När nya funktioner i mjukvara och telefonapplikationer blir tillgängliga, kan iPhone operativsystem uppgraderas för att rymma dem. Om du inte gillar de nya funktionerna, men du kan välja att nedgradera den installerade programvaran använder en iPhone återställa fil. Till exempel, om du redan har iPhone 4.0 firmware, kan du växla tillbaka till föregående 3,1 operativsystemet i några enkla steg.

Instruktioner

1 Hämta iPhone 3.1 operativsystemet fil från en tredje part. Operativsystemet har en "IPSW" filändelsen och kan hittas på iPhoneHeat, iClarified och iPhoneHelp (se Resurser).

2 Anslut iPhone till datorn med hjälp av en iPhone USB dockningskontakt. Om iTunes inte ladda automtically, starta iTunes manuellt genom att klicka på ikonen iTunes-programmet.

3 Högerklicka på iPhone ikonen i menyn till vänster. Välj "Backup" och vänta på att säkerhetskopieringen är klar. Spara alla nedladdningar och data genom att högerklicka på ikonen igen och välja "Överför inköp."

4 Håll ned "Shift" på tangentbordet och vänster-klicka på "Restore" -knappen. Detta kommer att radera alla data på din iPhone och installera 3,1 operativsystemet.

5 Vänta återställningen till slut. Ett meddelande uppmanar dig att välja den senaste säkerhetskopian. Hitta backup mapp där du sparade data och nedladdningar, klicka sedan på "OK". Detta gör att din iPhone att synkronisera och återställa alla program, musik, video och andra data.

Tips

  • När du väljer en 3,1 operativsystem nedladdning, se till att du väljer rätt iPhone-modell du vill återställa med (t.ex. 3G, 3GS, iPhone 4).