XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Med varje ny iPhone release, bryter denna mobiltelefon ner muren mellan mobiltelefon och dator. Tyvärr kan inte alla köpa en iPhone under hans bärare plan. Vid tidpunkten för offentliggörandet, endast AT & T och Verizon Wireless stödja iPhone under deras mobiltelefon planer. Om du är låst till en annan mobiltelefon bärare, måste du köpa en iPhone, jailbreak och låsa upp den för att använda den på din operatör.

om Upplåsning

Processen med att låsa upp din iPhone kräver att du jailbreaka din iPhone för att få root-åtkomst till filsystemet. Du sedan låsa upp den med hjälp av programvara som distribueras av hackers av iPhone-systemet. Detta gör att du kan använda din mobiltelefon på en bärare som inte bär iPhone.

Laglighet

De juridiska frågorna kring jailbreaking en elektronisk anordning slutligen avgöras i juli 2010, då US Copyright Office slagit fast att jailbreaking och låsa upp iPhone är en juridisk process som faller under Fair Use Policy. Fair Use Policy är en gräns eller undantag rättigheterna i upphovsrätten.

fördelar

Användare som har ett avtal med en bärare som inte stödjer iPhone får den största nyttan av att låsa upp sina iPhones. När dessa användare är låsta i ett kontrakt eller nöjda med sin bärare tjänster, kan de fortfarande använda en iPhone tills deras bärare stödjer iPhone eller de ändrar bärare.

nackdelar

Apple håller inte med den federala beslut om jailbreaking och låsa upp iPhone och förklarat att ändra din iPhone genom att jailbreaking ogiltigförklarar garantin. Om du väljer att låsa upp din iPhone för att använda den på en separat bärare, kommer du inte få teknisk support från antingen din mobiltelefon transportören tjänst eller Apple garantin.

En ytterligare nackdel att låsa upp din iPhone är att du är begränsad när Apple släpper uppdateringar av operativsystemet. Apple släpper regelbundet firmware-uppdateringar till rätta fel, glapp eller lägga till nya funktioner. När dessa uppdateringar släpps, installera dem bort jailbreak från din iPhone. Du kan inte installera dessa uppdateringar tills iPhone hackare komma med en ny jailbreak för att uppdateringen.