XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Är DirecTV och skålen nätverk rätter Utbytbar?


Utbyta utrustning mellan konkurrerande företag är aldrig en bra idé. Medan de tidiga parabolantenner som erbjuds av varje företag liknade är lågt brus blockerare, eller LNB, som plockar upp signalen studsade den lilla skålen från satelliten inte samma sak. LNB avkodar satellitsignalen i en frekvens som är specifik för varje företag. Med tillkomsten av HD-TV, rätter inte längre ser likadana ut och är inte längre utbytbara.

DirecTV och skålen nätverk

De två företagen började erbjuda tjänster till kunder i 1994 och 1996 respektive. Med små 18-tums disk ursprungligen utformade för militär användning, tidiga parabolantenner både DirecTV och skålen nätverk var utbytbara, men LNB och mottagare inte. Sedan dess har de båda företagen ändrat former av sina parabolantenner, vilket gör dem tillgängliga för användning med endast de avsedda abonnenttjänster. Du kan inte längre ersätta en DISH Network parabolantenn för att ta emot en DirecTV satellitsignalen - och vice versa. De flesta av de tidiga parabolantenner och utrustning som erbjuds av båda företagen kräver uppgradering till matcha dagens teknik.

Low Noise Blocker

LNB, det element som sitter på armen utvidgas framför skålen och täckt av en plastkopp, opererar på olika frekvenser för varje företag. I vissa fall kan mer än en LNB krävas för de abonnerade tjänster. Varje låg ljudnivå blockerare tar signalen studsade av parabolantenn och vidare avkodar den och skickar den genom koaxialkabel till box-mottagaren att tillhandahålla satellit-TV-tjänster. Med tillkomsten av HD-program tillgängliga från antingen satellit företag, måste abonnenten ha lämpligt uppgraderad utrustning. Båda tjänsterna använder två och ibland tre satelliter i geostationär bana med jorden för att sända signalen till ditt hem.

mottagare

Varje företag har sina egna satelliter i rymden för att skicka tecknade tv-tjänster till sina kunder. Medan signalen kan förekomma i samma frekvens, avkodar varje företagets utrustning de krypterade signalerna för användning i hemmet. Dessa mottagare innehåller ett speciellt kort kodad med ett elektroniskt chip som identifierar abonnentens konto och de tjänster som han berörs. Smart eller Access Card - namnet beror på företag som erbjuder det - lagrar personuppgifter endast nås med lämplig utrustning. Liksom nuvarande utrustning, dessa kort är inte utbytbara mellan de två företagen.

High-Definition Tjänster

DirecTV rätter installeras före oktober 2005 kan inte ta emot HD-signaler. DISH Network började erbjuda HD-tv under våren 2005, vilket kräver uppgraderad utrustning för abonnenter att få högre upplösning signaler. Båda företagen erbjuder även 3-D HDTV-tjänster med lämplig utrustning. Med utvecklingen av fiberoptiska TV-tjänster, båda företagen nu möter konkurrens från Verizons FIOS, AT & T: s U-Verse och Comcasts XFinity TV utbud.