XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

General Motors Corporation har en lång historia tillverknings lastbilar. De första "lastbilar" faktiskt motoriserade hästdragna fordon. Men expanderade företaget att börja producera lätta och tunga lastbilar för stadsleveranser. GMC C5500 är en tung Utöver sin linje. Fordonet har en 330 hk motor och kan stödja flera ton vikt på dess fram- och bakaxlar. Den är utrustad för bogsering och andra kommersiella och industriella ändamål.

Motor, transmission och bromsar

Den C5500 är utrustad med en 6,6-liters Durham motor tillverkas av Isuzu. Motorn är turboladdad och har 330 hästkrafter. Fordonet körs på en sex-växlad automatlåda och har ett luftfjädringssystem. Den är utrustad med hydrauliska skivbromsar fram och bak.

Dragkapacitet och Mått

Lastbilens bakre änden förhållande är 4,78, dess hjulbas mäter 176 inches, dess framaxeln kapacitet är 8000 pund. och dess bakaxel kapacitet är 13.500 pund. Fordonets bränsletank rymmer upp till 40 liter. Främre dragkrokar och bakre släpvagn ledningar hjälpa sin bogsering och avslutande kapacitet.

andra specifikationer

Lastbilen har en dubbel främre passagerarsätet, inre lampa, farthållare och servostyrning. Den är utrustad med en värmare och luftkonditionering, 750 CCA dubbla batterier, och en AM / FM-radio. Dessutom har C5500 en luftrenare mätare, samt en transmissions temperaturmätare.