XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Klassificeras som en kryssare eller anpassad cykel, 2007 Honda Shadow Sabre detaljhandel på $ 8699 när nya. Denna cykel byggdes för både prestanda och långväga komfort. Med sin street-rod styling, 2007 Sabre erbjuds ryttare fördelen av ny teknik med klassiskt utseende.

Motor och transmission

2007 Honda Sabre är utrustad med en 67,06-kubik-tums V-twin, fyrtaktsmotor. Denna motor har tre ventiler per cylinder och ett kompressionsförhållande på 8,0 till 1. Hålet är 3,4 inches och stroke är 3,6 inches. Motorn är carbureted och har ett digitalt tändningssystem. 2007 Sabre har också en fem-växlad växellåda och en axel slutväxel.

Axel- och fjädringskomponenter

2007 Sabre har kluven suspension i fronten och en dubbel-chock fjädring med fjäder förspänning justerbarhet i baksätet. Fjädringskomponenter på cykeln har en kromfinish. Cykeln har gjutna aluminiumfälgar med 12,4-tums enkelskivbromsar fram och 10,9-tums enkelskivbromsar på baksidan. Framsidan har en 18-tums däck, och en 15-tums däck används på baksidan.

Mått

2007 Sabre väger 577 pounds och har en hjulbas på 5,38 fot. Sitthöjden för är 2,27 fot från marken. Gasen Tanken rymmer 4,2 liter bränsle och 0,6 liter hålls i reserv.

andra specifikationer

2007 Honda Sabre erbjöds i ett urval av två färger: det första alternativet var Candy Black Cherry och andra färgschemat erbjuds var svart med lågor över toppen. Flera olika tillbehörspaket fanns tillgängliga för 2007 Sabre. Touring tillbehör ingår en vadderad ryggstöd, sadelväskor och en bakre bärare. Billet tillbehör ingår förare och passagerare fotpinnar, styre riser, brädorna för passagerare och rygg trim. Dessa tillbehör erbjöds också i krom. Andra krom tillbehör alternativ var fender och radiator vakter, horn och drivaxel lock.