XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

2002 Ford Taurus specifikationer inkluderar en 3,0-liters V-6 motor. Enligt MSN Autos, 2010 fanns det 21.486 används och 453 certifierade pre-owned Tauruses i USA MSN experter gav Ford Taurus 7,0 av 10 rating, medan användarna betygsatt fordonet 7,7 av 10. Enligt MSN Autos, 2010 en Ford Taurus hade en Kelley Blue Book värde av $ 4750 till $ 5675.

2002 Ford Taurus prestanda

2002 Ford Taurus har en 2982 cc, 3,0-liters V6-motor fram. Här finns en 9,7 kompressionsförhållande, vilket är förhållandet mellan den absoluta utloppstryck till det absoluta inloppstrycket. Det har tillverkats med en overhead ventil och sport två ventiler per cylinder

Detta fordon har an18-liters bränsletank och använder blyfri bensin. Den har en flerpunktsinsprutnings bränslesystemet.

2002 Ford Taurus hantering

Fordonet är tillverkad med två skivbromsar som har ventilerade skivor. Det finns fjäderben fjädring fram och bak, och en oberoende stabilisator bar med spiralfjädrar.

Den levereras med en SpaceSaver stålfälg interna reservhjul.

2002 Ford Taurus exteriör

2002 Ford Taurus har kroppssidoprofil, med främre och bakre karossens färg stötfångare. Den finns tillgänglig i metallisk, svart och blank färg, med tonat glas på kabinen. Förar- och passagerarsidan är utrustade med makt svart backspeglar. Vindrutetorkarna har en variabel intermittent torka cykel.

2002 Ford Taurus interiör

2002 Ford Taurus har ett fullständigt konsol på instrumentbrädan med en öppen förvaringslåda. Den har också en partiell konsol med en täckt förvaringsbox på golvet. Detta fordon har luftkonditionering, ett ljudsystem med AM / FM, en fast mast antenn, en klocka, ett lastutrymme ljus, en främre askkopp och framsätes mugghållare. Det finns dörrkärl för förare, passagerare och baksäten, och en framsätet mittarmstödet. Instrumentpanelen sport en automatisk indikering av enhet och ett handskfack.

Fronten har en delad bänk. Förar- och passagerarsäten har främre krockkuddar med åkandes sensorer. Servostyrning ingår, liksom fönsterhissarna fram och en främre läslampa.

Båda framsätena har 3-punkts rull höj- och sänkbara säkerhetsbälten och fasthållningsanordningar höjd justerbar huvud. Bilen har plats för sex personer.